• Megkezdtük a svédországi SWEGON légkezelők, hűtőgerendák forgalmazását *** BLUE BOX folyadékhűtők 3 hetes szállítási határidővel rendelhetők *** BLUE BOX precíziós klímaszekrények piacvezetők, a számítógéptermi és racksori hűtők rendkívül kedvező feltételekkel *** Forduljon hozzánk bizalommal !

magyar
Tel.:

+36(1) 240-2240

Skype Me™!
E-mail:

Klímakészülékek

Az Airwell klímaberendezések

A L'Air Conditionné Enterprises részvénytársaság 1949-ben alakult és az Airwell márkanév alatt gyártott klímaberendezéseiről ismert az egész világon. A kis és közepes teljesítménykategóriába eső, általa gyártott közvetlen elpárologtatóval hűtő klímakészülékek négy sorozatban készülnek.

A franciaországi Normandiában 11 hektáron találhatók 38 000 m2 alapterületű gyártócsarnokai. további tizenkét gyár tartozik a csoporthoz Európában, Afrikában és a Közelkeleten.

Termékeink mobil és ablakklímák, fali-, mennyezeti kazettás, split és multisplit készülékek, kompakt szabadtéri légkezelők, klímaszekrények és komputer klímák levegő- és vízhűtéses változatban, villamos-, vízfűtésű, illetve hőszivattyús fűtésű változatban.Hírlevél

Ha szeretne többet megtudni termékeinről, újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre