• Megkezdtük a svédországi SWEGON légkezelők, hűtőgerendák forgalmazását *** BLUE BOX folyadékhűtők 3 hetes szállítási határidővel rendelhetők *** BLUE BOX precíziós klímaszekrények piacvezetők, a számítógéptermi és racksori hűtők rendkívül kedvező feltételekkel *** Forduljon hozzánk bizalommal !

magyar
Tel.:

+36(1) 240-2240

Skype Me™!
E-mail:

fan coilok

Az Aertesi cég 2001-ben csatlakozott a Blue Box csoporthoz a fan-coil készülékek gyártásával.

Üzemében minden fajta környezetet átfogó belső rendszereket tervez és gyárt.

Kihasználva a különböző kutatási és fejlesztési tevékenységek által generált eredményeket az Aertesi az innovatív berendezések nagy tartományát tudja ajánlani, ami megoldásokat nyújt:

  • Lakások
  • Irodák és üzletek
  • Egészségügyi létesítmények
  • Szállodák és éttermek

részére.

A megszerzett műszaki tapasztalat képessé teszi az Aertesit arra, hogy kiválóságot és minőséget szállítson magas szinten, a légkondicionálás és fűtés minden területén.

Az Aertesi rugalmasságát különleges fejlesztések fémjelzik a speciális vevőigények kielégítésére.

A cég olyan innovatív műszaki megoldásokat kínál, amelyek eleget tesznek a környezetvédelem, az energiatakarékosság követelményeinek.

A termékeket jellemzi a magas hatékonyság, az üzembe helyezés könnyedsége, a karbantartási műveletek egyszerűsítése, a jó hozzáférhetőség.

A vállalat folyamatos fejlesztést végez a minél alacsonyabb zajszintű ventilátor egységek eléréséért.

A műszaki-kereskedelmi eszközök fejlesztése, mint például a termék kiválasztását segítő szoftver, megkönnyíti az értékesítést az egyéni igények, vevőkérések alapján.

Az Aertesi termékek sokféle tartozékkal és alternatív konfigurációval lehetnek személyre szabottak.

Különböző szabályzók állnak rendelkezésre, amelyek az egységbe építettek, fali kialakításúak, illetve infra távvezérlésűek.

Lehetőség van PC-interfésszel összeilleszteni a rendszerek egyes részeit, hogy az igényes felhasználók igényeit is kielégítsék.

Az Aertesi Vállalat termékei Eurovent és ISO9001 minősítéssel rendelkeznek.Hírlevél

Ha szeretne többet megtudni termékeinről, újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre